Hoe tonen Engelse buldoggen genegenheid?

Bulldogs zijn enkele van de meest aanhankelijke en vriendelijke honden die er zijn. Het zijn loyale metgezellen met geweldige persoonlijkheden die ons hart verwarmen en onze ziel kalmeren.

Hoe tonen Engelse buldoggen genegenheid?

Bulldogs zijn enkele van de meest aanhankelijke en vriendelijke honden die er zijn. Het zijn loyale metgezellen met geweldige persoonlijkheden die ons hart verwarmen en onze ziel kalmeren. Het lijdt geen twijfel of ze al onze liefde verdienen. Het zal altijd duidelijk zijn wanneer je hond van je houdt.

Ze zullen hun gevoelens op hun eigen manier tonen, maar je zult weten of een hond van je houdt. Veel honden zullen zaken als fysieke genegenheid opzoeken door tegen je aan te leunen, je te likken, op je te springen of meer. Sommigen proberen zelfs naast je op te kruipen of slapen misschien op je schoot. Zijn Bulldogs knuffelig? Ja, buldoggen zijn uitzonderlijke knuffelaars, zachtaardig, aanhankelijk, en houden van aandacht van hun familie.

Naarmate een bulldog volwassen wordt, worden deze gezelschapshonden kalm en meer ontspannen. Vaak wordt hun genegenheid getoond door contact, waaronder knuffelen. Engelse buldoggen zijn knuffelmonsters en houden van knuffelen. Ze zijn ongelooflijk liefdevol en aanhankelijk, en zijn niet bang om die genegenheid te tonen.

Een manier waarop ze dat doen, is door hun hoofd op je te laten rusten, of zelfs op je te kruipen en op je te slapen wanneer ze de kans krijgen. Een gezonde hond is een gelukkige hond, en een glanzende vacht is een goed teken dat uw Engelse bulldog gelukkig, goed gevoed en gezond is. Hoewel Engelse Bulldogs niet de meest energieke rassen zijn en geen lange wandelingen nodig hebben, zullen ze nog steeds rondrennen en met speelgoed spelen, en touwtrekken met je aangaan als ze niet veel zin hebben om zich te verplaatsen. Een van de meer toegewijde hondenrassen, de gemiddelde Engelse bulldog is zachtaardig en liefdevol en, naarmate ze ouder worden, nog meer.

Houd er rekening mee dat, terwijl de gemiddelde Engelse bulldog meestal meer van knuffelen houdt dan van het leven zelf, sommigen willen misschien niet zo vaak knuffelen en anderen helemaal niet. Een ander ding dat het vermelden waard is, is dat Engelse Bulldogs meestal hun wenkbrauwen hoger optrekken om hun ogen groter te maken. Kortom, Engelse buldoggen knuffelen graag omdat het liefdevolle, zorgzame en medelevende beesten zijn die hun emotie tonen en delen en veel aandacht vragen. Een Engelse Bulldog die zich bang of ongelukkig voelt, heeft meestal zijn oren tegen hun hoofd afgeplat.

Een kind kan ruw spelen met een Engelse Bulldog en ze laten hem van hun rug glijden of beleefd bewegen. Engelse Bulldogs die ongelukkig zijn of zich gestrest en depressief voelen, houden meestal hun mond gesloten, en likken af en toe hun lippen, wat een teken van angst kan zijn. Een andere manier waarop je weet of je Engelse Bulldog gelukkig is, is als hij zijn tong uitsteekt; dit is niet alleen een manier voor hen om af te koelen. Als je Engelse Bulldog ongelukkig is, hebben ze misschien een gesloten mond en likken ze af en toe hun lippen.

Om eerlijk te zijn, na een paar maanden je Engelse Bulldog te hebben gehad, zul je al snel zijn eigen kleine tekenen van geluk en genegenheid oppikken. Hoewel ze soms koppig zijn, zijn ze bereid om bevelen te gehoorzamen wanneer een Engelse Bulldog correct wordt getraind. Alle Engelse Bulldogs zijn individuen en hebben hun eigen persoonlijkheid, kleine eigenaardigheden en gedragingen die uniek zijn voor hen, en na verloop van tijd zul je deze heel gemakkelijk kunnen oppikken. Een favoriet voordeel voor de meeste Engelse bulldog-bezitters is dat hun pestvriend graag knuffelt, of het nu op de bank is, in een loungestoel, op het bed of, eerlijk gezegd, waar je ook je schoot aanbiedt.

Engelse Bulldogs trekken ook hun wenkbrauwen op om hun ogen groter te laten lijken, wat ze hebben geleerd, zet ons ertoe aan om aanhankelijker voor hen te zijn.