Hoe weet je hoe oud een Engelse bulldog is?

Controleer hun tanden De meest betrouwbare manier om de leeftijd van een hond te schatten, is door hun tanden te onderzoeken, volgens de Humane Society of the United States. Als uw hond nog een puppy is, kunt u hun geschatte leeftijd raden door de groei van zijn chompers te controleren.

Hoe weet je hoe oud een Engelse bulldog is?

Controleer hun tanden De meest betrouwbare manier om de leeftijd van een hond te schatten, is door hun tanden te onderzoeken, volgens de Humane Society of the United States. Als uw hond nog een puppy is, kunt u hun geschatte leeftijd raden door de groei van zijn chompers te controleren. Hoe onderscheid je een raszuivere bulldog? Meestal kun je dat zien aan de vorm van hun hoofd, hun oren en hun kaken. De meeste raszuivere buldoggen worden ook geleverd met papieren die hun afstamming certificeren.

Als al het andere faalt, kun je een DNA-test doen. De Engelse bulldog is ongeveer 16 centimeter lang. Het vrouwtje weegt ongeveer 50 pond (23 kilogram) en het mannetje weegt ongeveer 54 pond (24 kilogram). Omdat het pasgeborenen zijn, zijn de Engelse bulldog-pups klein.

Het zal even duren om erachter te komen hoe ze eruit zien, maar ze hebben kleine, platte en gerimpelde gezichten. Engelse bulldog-puppy's openen de eerste dagen niet eens hun ogen. Het enige wat ze nodig hebben is voedsel van hun moeder. De huid van de Engelse bulldog is los en hangend met zware rimpels en dikke plooien op het gezicht en een keelhuid die aan de keel hangt.

Dus, als de Engelse bulldog die de AKC als de rasstandaard beschouwt, toen eigenlijk was gekruist met een mopshond, zijn ze dan echt zo puur gefokt? Het zijn schattige kleine honden; ze zijn veel kleiner dan Engelse buldoggen en zelfs Boston Terriers. Dit heeft ertoe geleid dat de Engelse bulldog zowel een van de meest populaire als ongezonde hondenrassen is. Niet kunnen hijgen is aanzienlijk beperkt tot wat een Engelse bulldog kan doen op het gebied van sporten, en het is aan jou om dat telefoontje te plegen. Om eerlijk te zijn, er is geen manier om te weten of je geredde Engelse bulldog volledig raszuiver is, tenzij ze geverifieerde documenten hebben, of je laat een hondenDNA-test doen.

Engelse Bulldogs hebben bijvoorbeeld regelmatig thuisbaden nodig, deze reiniging is specifiek om infecties onder hun huidplooien te voorkomen. Een volwassen vrouwelijke Engelse Bulldog weegt ongeveer tien pond minder met 40 tot 44 pond en is 12 tot 14 centimeter lang. Een Amerikaanse bulldog heeft dezelfde wangen als een Engelse bulldog, evenals de korte snuit en de slappe oren. Hoewel het in één oogopslag moeilijk kan zijn om een raszuivere hond van een hond van gemengd ras te vertellen, zijn er een paar kenmerken die onbetwistbaar zijn als het gaat om het identificeren van een raszuivere Engelse bulldog versus de Engelse Bulldog is een van de zwaarst getroffen hondenrassen en het brachycefaal syndroom kan leiden tot ademhalingsmoeilijkheden, ademnood, zonnesteek en moeite met trainen vanwege hun ademhalingsbeperkingen.

Engelse buldoggen hebben enorme kaken, ongeacht of ze een onderbeet hebben of niet, en ze hebben zeer uitgesproken hoektanden. De Engelse bulldog is een gespierde kleine krachtpatser wiens karakteristieke crablike waddle grote kracht, stabiliteit en kracht uitstraalt. Engelse buldoggen zouden slappe oren moeten hebben die over de voorkant vouwen en hun zachte kleine gezichten omlijsten.