Kun je een Engelse bulldog aardbeien geven?

U mag uw hond echter geen aardbeien in blik of aardbeien op siroop voeren. Deze zijn helemaal niet goed voor je huisdier.

Kun je een Engelse bulldog aardbeien geven?

U mag uw hond echter geen aardbeien in blik of aardbeien op siroop voeren. Deze zijn helemaal niet goed voor je huisdier. Aardbeien zitten vol vezels en vitamine C. Daarnaast bevatten ze ook een enzym dat kan helpen de tanden van uw hond witter te maken terwijl hij of zij ze eet.

Ze bevatten suiker, dus zorg ervoor dat je ze met mate geeft. Bulldogs kunnen verschillende menselijke voedingsmiddelen eten, zoals rundvlees, kip, kalkoen, eend, varkensvlees, hertenvlees, vis en eieren. Ze kunnen ook groenten en fruit eten, zoals erwten, wortels, sperziebonen, appels, aardbeien, meloen en ander voedsel zoals pasta, rijst, yoghurt en kaas. Aardbeien zijn een goede bron van vitamine C, kalium, vezels en antioxidanten.

Aardbeien kunnen ook helpen het immuunsysteem te versterken. Ze moeten in kleine stukjes worden gesneden om verstikking te voorkomen, en kunnen worden gepureerd of gepureerd voor kleinere honden. Kunnen honden aardbeien eten? Het korte antwoord is ja, honden kunnen aardbeien eten. Er zijn echter enkele dingen die u moet weten voordat u deze vruchten aan uw hond geeft.

Experimenteer eerst met een kleine hoeveelheid aubergine om te zien hoe uw Engelse bulldog ermee omgaat, aangezien sommige honden er gevoelig of allergisch voor kunnen zijn. Engelse buldoggen kunnen verse aardbeien met mate eten zonder negatieve bijwerkingen, zolang ze er maar niet allergisch voor zijn. Hoewel alle „menselijke” voedingsmiddelen op deze lijst oké zijn om aan je Engelse Bulldog te geven - MET MATE - betekent dit niet noodzakelijk dat je ze aan je hondje moet geven. Om voor hun jassen te zorgen, moeten Engelse Bulldogs een paar keer per week worden geborsteld met een zachte borstel, zoals de JW Pet Gripsoft Bristle Brush, en ongeveer maandelijks worden gewassen om ze schoon te houden.

De lieve, rimpelige Engelse bulldog met zacht gezicht is de vierde meest populaire raszuivere in de Verenigde Staten. Engelse Bulldogs kunnen hun familie een beetje beschermen als er vreemden in de buurt zijn, en sommigen kunnen enigszins vijandig staan tegenover onbekende honden. Zorg ervoor dat u een voedingsdeskundige of dierenarts raadpleegt over de juiste portiegroottes voor uw specifieke Engelse bulldog voordat u daadwerkelijk met de traktatie begint. Hun skeletten zijn in de loop van de tijd ook gemodificeerd door selectief fokken, tot het punt dat veel Engelse buldoggen nu in wezen vervormd zijn, zei de auteur.

Typisch honden met een laag uithoudingsvermogen, Engelse buldoggen hebben een lief karakter, zijn voorspelbaar, betrouwbaar en uitstekend bij kinderen en hebben slechts matige lichaamsbeweging nodig.