Waarom Engelse buldoggen goede huisdieren zijn?

Betrouwbaar en voorspelbaar, de bulldog is een geweldig familiehuisdier en liefdevol voor de meeste kinderen. Mensgericht als ras, vragen ze actief menselijke aandacht.

Waarom Engelse buldoggen goede huisdieren zijn?

Betrouwbaar en voorspelbaar, de bulldog is een geweldig familiehuisdier en liefdevol voor de meeste kinderen. Mensgericht als ras, vragen ze actief menselijke aandacht. Ze hebben echter de moed behouden die oorspronkelijk in hen was gefokt voor stierenaas, dus ze zijn fijne waakhonden. De Bulldogs van vandaag zijn gezelschapsdieren en niet zo atletisch.

Maar het zijn rustige, vriendelijke en aanhankelijke honden. Zijn Engelse Bulldogs goede huisdieren? Ja, Engelse Bulldogs zijn goede huisdieren met hun vriendelijke en vaak dwaze persoonlijkheid. Als natuurlijk geboren mensenbehagers vinden ze het heerlijk om aandacht te krijgen en naast hun eigenaar te staan als metgezel, en waakhond die familie en huishouden loyaal beschermt. Hoewel Engelse Bulldogs geweldige huisdieren zijn, moet u er rekening mee houden dat hun gedrongen bouw hen krachtige dieren maakt.

Het is belangrijk om uw kinderen te helpen uw Engelse bulldog te leren respecteren en zich bewust te zijn van de kracht ervan. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat uw Engelse Bulldog in uw gezin kan worden geïntegreerd. De Engelse Bulldog verovert gemakkelijk harten met zijn gladde gezicht. Een middelgrote hond, de Bulldog is kort en compact met een brede borst en een kleine achterkant.

Hun grote hoofden en kisten worden omhoog gehouden door sterke benen en grote voorpoten. Bulldogs hebben grote kaken die een mooie glimlach mogelijk maken wanneer ze hijgen of opgewonden zijn, en hun onderbeet zorgt ervoor dat die grote roze tong naar buiten kan gluren als hij ontspannen is of slaapt. Voor sommigen lijken ze misschien intimiderend, maar Bulldog-eigenaren zullen snel wijzen op hun zachte, vriendelijke karakter. Engelse Bulldogs zijn uitstekende familiegenoten.

Ze zijn geweldig met kinderen en kunnen het prima doen in een huishouden met meerdere huisdieren als ze als puppy's goed worden gesocialiseerd. Ze hebben wel een iets hogere prooidrift, dus daar moet je op letten als je katten in huis hebt, en het gedrag al vroeg corrigeren. Engelse Bulldogs zijn een betrouwbare, zachtaardige hond die geweldige huisdieren is en veel meer van mensen houdt dan van andere honden of dieren. Engelse Bulldogs zijn heel tevreden om met je op de bank te zitten en te knuffelen, maar ze hebben wel regelmatig lichaamsbeweging nodig.

Zoals het bovenstaande gedeelte zou kunnen suggereren, hebben Engelse Bulldogs niet veel activiteit nodig, en in feite kan alles wat krachtig is gevaarlijk zijn. De meeste Engelse Bulldogs kunnen niet veel sporten omdat ze vatbaar zijn voor ademhalingsproblemen, dus het is belangrijk dat voedsel wordt gereguleerd om de kans op obesitas te verkleinen. Als je vraagt „zijn Engelse Bulldogs goede huisdieren, een van de belangrijkste dingen waarmee u rekening moet houden, is hun gezondheid. Dit betekent dat het trainen van uw Engelse Bulldog om in hun krat te blijven, nog moeilijker kan zijn dan leibandtraining.

Ooit een ras gebouwd om te vechten, staan Engelse Bulldogs nu bekend om hun zachte temperament, wat geweldig is om in de buurt van kinderen te zijn. Als het gaat om vachtkleuren, kun je Engelse Bulldogs vinden in verschillende kleuren, waaronder wit, gestroomd, gevlekt, reekalf en rood. Bovendien betekenen deze gezondheidskenmerken dat de Engelse Bulldog een van de duurste hondenrassen wordt die er zijn. Let op: ongelooflijk jonge kinderen moeten onder toezicht staan tijdens speelinteracties met de Engelse Bulldog.

Engelse Bulldogs zijn enkelvoudig gecoat, wat betekent dat ze gedurende een heel jaar ongeveer hetzelfde bedrag zullen verliezen. De doorhangende huid, gekrompen neus en snuiven van een Engelse Bulldog zijn niet voor iedereen weggelegd, maar het is moeilijk te ontkennen dat dit hondenras vertederend is. Met een fokachtergrond die zowel woest als agressief was, is het moeilijk te geloven dat de Engelse Bulldog zo'n ontspannen persoonlijkheid heeft en dat schattig gerimpelde gezicht. Dit maakt Engelse Bulldogs geweldig voor drukke gezinnen, jonge professionals of de zelfbenoemde bankaardappel.

Hoewel een Engelse Bulldog zeker een volkstrekker is met degenen die hij kent, en vreemden waarmee hij kennis maakt, vertoont hij soms enige agressie jegens andere honden. Dit ras is een gezellige en lieve hond, en hoewel ze een lange geschiedenis van moed hebben, zijn de Engelse Bulldogs van vandaag veel meer geliefden dan vechters.