Waarom Engelse buldoggen zo duur zijn?

Een van de dingen die buldoggen zo duur maken, is dat ze een erg populair ras zijn. Aangezien de vraag naar bulldogs zo hoog is, zullen er over het algemeen hogere prijzen aan verbonden zijn.

Waarom Engelse buldoggen zo duur zijn?

Een van de dingen die buldoggen zo duur maken, is dat ze een erg populair ras zijn. Aangezien de vraag naar bulldogs zo hoog is, zullen er over het algemeen hogere prijzen aan verbonden zijn. De kosten van een Engelse bulldog zijn zo hoog vanwege de hoge kosten om ze te fokken en vervolgens als puppy's te verzorgen. De kosten om een Engelse Bulldog te bezitten zijn ook hoger omdat ze veel genetische problemen hebben die andere hondenrassen niet hebben.Al deze factoren moeten in overweging worden genomen voordat u een Engelse Bullie koopt, zodat u weet waar u aan begint en u de hoge kosten van veterinaire gezondheidszorg die u waarschijnlijk zult tegenkomen.

Ze kosten veel kopen en zelfs meer om te houden. Ze hebben dure dierenartsrekeningen en hebben specialistische voeding nodig. Waarom zijn Engelse buldoggen zo duur? Engelse buldoggen zijn duur omdat het fokken ervan veel geld en tijd van de fokker met zich meebrengt. Ze hebben zorg vóór de zwangerschap, zwangerschapszorg, een keizersnede en zorg na de bevalling nodig.

Bovendien moet de fokker de eerste paar weken van hun leven voor de pups zorgen omdat de moeder dat niet kan. Dat komt omdat Engelse Bulldogs als 'door de mens gemaakt' hondenras anatomisch niet zo goed 'matchen', waardoor geslachtsgemeenschap bijna onmogelijk wordt. Dit betekent dat een meerderheid van de Engelse buldoggen wordt gefokt met behulp van kunstmatige inseminatie en wordt geboren via een keizersnede. Over het algemeen zijn Engelse Bulldogs duurder in de Verenigde Staten dan Canada of het VK.

We zullen een realistische blik werpen op alle kosten die een Engelse bulldog-eigenaar kan verwachten te zien, van de prijs van een puppy tot de kosten van zowel routinematige als gespecialiseerde veterinaire zorg. In feite is gemeld dat wanneer Engelse Bulldog-mannetjes hun vrouwelijke tegenhanger proberen te monteren, het zo vermoeiend kan zijn dat ze vaak oververhit raken en zelfs overgeven van de stress en spanning van dit alles. Iedereen die een Engelse bulldog overweegt, moet zich bewust zijn van de aanzienlijke kosten die gepaard gaan met het opvoeden en verzorgen van deze hond, vooral vanwege de gezondheidsproblemen die dit iconische ras gemeen hebben. Een van de belangrijkste redenen dat Engelse Bulldogs zo duur zijn om te kopen, is omdat ze zo duur zijn voor fokkers om te fokken.

Omdat Engelse buldoggen vatbaar zijn voor verschillende ernstige erfelijke gezondheidsproblemen, zullen verantwoordelijke fokkers hun fokbestand op meerdere gezondheidsproblemen testen. Bulldogs kunnen behoorlijk duur zijn als het gaat om hun gezondheidsproblemen en hebben dierenartsrekeningen toegevoegd, zoals uitgelegd door „Engelse Bulldog Health Problems from Better Bully. Engelse Bulldogs zijn een van de brachycefale hondenrassen, wat betekent dat ze een zeer platte snuit en een ondergeschoten kaak hebben. In feite zijn er verschillende redenen waarom het kopen van een Engelse Bulldog u nogal wat dollars, ponden of euro's zal kosten.

Engelse Bulldogs zijn een van de schattigste, kalmste, meest betrouwbare, lieve en vriendelijke hondenrassen ter wereld. De kosten van een Engelse bulldog-ziektekostenverzekering kunnen behoorlijk variëren, afhankelijk van de dekking die u kiest.