Wat is een redelijke prijs voor een Engelse bulldog?

De totale kosten zijn afhankelijk van het gebied waarin u woont, de kwaliteit van de puppy's en de tarieven van de fokker. Engelse bulldog (Bulldog) komt oorspronkelijk uit Engeland en is al duizenden jaren opgevoed als vechthond of boerderijbeschermingshond.

Wat is een redelijke prijs voor een Engelse bulldog?

De totale kosten zijn afhankelijk van het gebied waarin u woont, de kwaliteit van de puppy's en de tarieven van de fokker. Engelse bulldog (Bulldog) komt oorspronkelijk uit Engeland en is al duizenden jaren opgevoed als vechthond of boerderijbeschermingshond. Engelse buldoggen zijn een erg duur hondenras en er zijn extra kosten verbonden aan het grootbrengen van een hond in een stad. Dit is een standaardprocedure, vooral voor Engelse Bulldogs die bekend staan om hun gevoelige buikjes.

Zoals we eerder hebben vermeld, wordt zwarte kleur meestal niet gevonden in de meeste hoogwaardige Engelse Bulldog-bloedlijnen, en de kans dat het wordt gecombineerd met een merle-gen om een blauwe basiskleur te creëren, is nog zeldzamer. Ze worden zelden groter dan 14 inch, vergeleken met 16 inch, wat de gemiddelde grootte is van een standaard Engelse Bulldog. Omdat Engelse buldoggen vatbaar zijn voor verschillende ernstige erfelijke gezondheidsproblemen, zullen verantwoordelijke fokkers hun fokbestand op meerdere gezondheidsproblemen testen. Goedkope Engelse buldoggen in dierenwinkels of verkocht via online advertenties zijn waarschijnlijk afkomstig van beruchte fokkers of zelfs grote fokbedrijven met winstoogmerk die bekend staan als puppymolens.

Doe altijd uw onderzoek en vermijd het halen van uw Engelse Bulldog-puppy bij puppymolens of fokkers in de achtertuin, omdat puppy's die door hen worden gefokt vaak in slechte gezondheidstoestand verkeren De enige plek waar je een betaalbare Engelse Bulldog kunt krijgen waar ik achter kan staan, is door een hond te adopteren uit een opvangcentrum of een humane organisatie. Raszuivere Engelse Bulldog-prijzen zijn niet veel afhankelijk van de vachtkleur, honden met verschillende kleuren hebben bijna dezelfde prijs. Deze wandelingen worden meestal gedaan in groepsomgevingen, dus zorg ervoor dat je Engelse Bulldog goed gesocialiseerd is. Desondanks is de blauwe Engelse Bulldog-prijs vanwege zijn zeldzaamheid veel hoger dan de kosten van Bullies in standaardkleuren.

Ik heb mijn Engelse Bulldog al 2 jaar en hij krijgt nog steeds een schone gezondheidsrekening wanneer hij wordt binnengebracht voor zijn controles. Weten of u de jaarlijkse uitgaven kunt betalen, is een van de meest cruciale aspecten van budgettering voor een Engelse Bulldog.

Bron:

  • uitgelatenhond.nl/: Hoeveel kosten Engelse Bulldogs? De kosten van het kopen en opvoeden van een Bulldog