Wat is het beste ras bulldog voor een gezin?

Franse buldoggen, of Fransen zoals ze liefkozend worden genoemd, zijn uitzonderlijke metgezellen, vooral met kinderen. Ze zijn aanpasbaar, actief en speels met zeer vaste temperamenten.

Wat is het beste ras bulldog voor een gezin?

Franse buldoggen, of Fransen zoals ze liefkozend worden genoemd, zijn uitzonderlijke metgezellen, vooral met kinderen. Ze zijn aanpasbaar, actief en speels met zeer vaste temperamenten. bulldog-rassen omvatten enkele compacte, gedurfde, zelfverzekerde, aanhankelijke en loyale honden. Historisch gefokt voor stierenaas door hun Elizabethaanse eigenaren, hebben de verschillende soorten buldoggen een lange weg afgelegd.

Ze maken nu liefdevolle, slimme en vriendelijke huisdieren. De Amerikaanse Bulldog, Engelse Bulldog, Franse Bulldog, Catahoula Bulldog en Spaanse Bulldog zijn allemaal lid van deze groep, en velen hebben Mastiff-voorouders. Maar misschien verrassend genoeg ook de actieve, energieke Boxer-hond. Vandaag zullen we bekijken welke Bulldog-rassen de beste huisdieren en metgezellen zijn.

En u helpen beslissen welk Bulldog-ras perfect past bij uw levensstijl, huis, gezin en kinderen. De Franse Bulldog is gefokt als gezelschapshond en is een van de beste. Als u nog steeds probeert te beslissen welke bulldog voor gezinnen is en u op zoek bent naar een gezelschapshond, dan is de Franse Bulldog een perfecte keuze. Qua persoonlijkheid raakt de iconische Engelse bulldog de juiste noten.

Hij is aanhankelijk, evenwichtig en vindt het heerlijk om in de buurt van kinderen te zijn. Nooit gehaast, dit ras is een goede keuze voor gezinnen met een even ontspannen levensstijl. Engelse, Amerikaanse en Australische buldoggen zijn slechts enkele harige mogelijkheden. Bulldogs worden herkend aan hun iconische rimpels, kostbare geplette zure mokgezichten en schattige gedrongen bouw.

Ze hebben een specifieke uitstraling, persoonlijkheid en temperament die misschien niet voor elke nieuwe of vorige hondenbezitter is. Maar als je een stel Franse of Amerikaanse bulldog-accounts volgt voor hun totale schattigheid, dan is het adopteren van een pup van een van de tientallen bulldog-rassen die er zijn waarschijnlijk een hondenmatch made in Heaven. Toch kan het een lang en emotioneel besluitvormingsproces zijn dat tijd en nadenken vereist, daarom hebben we enkele van de meest schattige, liefdevolle, loyale en kindvriendelijke soorten buldoggen verzameld om u te helpen de beste bulldog voor uw huis te vinden. American Bulldogs zijn stevige en gespierde honden die tussen de 60 en 120 pond klokken.

Ze hebben een korte en zachte vacht in verschillende kleuren. Hoewel Amerikaanse Bulldogs intimiderend kunnen lijken met een grote kop en een hoogte van 20 tot 28 inch, zijn ze eigenlijk extreem zachtaardig en aanhankelijk. Volgens Pet MD staan ze bekend als een grote schoothondje dat van kinderen houdt. Het zijn ook dappere honden; in feite zijn er talloze verhalen op internet over Amerikaanse Bulldogs die hun baasjes redden van branden of andere ernstige ongevallen.

Franse Bulldogs (of Frenchies) zijn een van de meest populaire kleine honden ter wereld. Ze hebben de persoonlijkheid van een bulldog in het lichaam van een kleine hond, wat betekent dat ze speelse, alert en totaal onweerstaanbare waakhonden zijn. Ze staan bekend om hun vleermuisoren, volgens de American Kennel Club. Hun schattige rimpels rollen rond hun korte neus en dragen bij aan hun charmante persoonlijkheid.

Fransen zijn ook super aanpasbaar, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor eigenaren van alleenstaande honden, koppels of gezinnen. Ze hebben ook niet veel beweging nodig (je hoeft dus niet per se vroeg op te staan voor die ochtendwandeling) en ze kunnen goed overweg met andere dieren als je al een harig gezin in huis hebt. Het is belangrijk op te merken dat Engelse buldoggen een bijzonder risico lopen op ademhalingsproblemen, hartproblemen en andere gezondheidsproblemen vanwege de manier waarop ze zijn gefokt. Dus als je een Engelse Bulldog adopteert, zorg er dan voor dat je op de hoogte blijft van hun dierenartsbezoeken.

Een Australische Bulldog kan net zo gelukkig zijn in een stad als in een huis met een achtertuin, zolang ze maar goed voedsel, lichaamsbeweging en aandacht krijgen, volgens Pet Guide. Net als alle andere buldoggen vinden ze het heerlijk om deel uit te maken van een gezin en zullen ze je niet verlaten. Het zijn aanhankelijke, loyale en intelligente honden die tussen de 50 en 78 pond wegen. Deze buldoggen zijn gefokt om zich aan te passen aan de Australische omgeving (zoals hun rasnaam al doet vermoeden), wat betekent dat ze misschien actiever zijn dan hun neven, maar niet de meest actieve hond zijn die er is.

De Olde English Bulldogge is een kruising tussen de Bulldog, American Pit Bull Terrier, Bullmastiff en de American Bulldog, volgens Dogster. Ze hebben een vergelijkbare bouw als andere buldoggen, maar ze zijn atletisch en hebben wat meer uithoudingsvermogen. Hun oren kunnen parmantig of hangend zijn, en ze hebben dikke, krachtige halzen en gedrongen benen. Ze hebben een korte, grove vacht die in effen kleuren kan komen, variërend van reekalf tot zwart en wit.

Olde Engelse Bulldogges zijn loyaal, beschermend en volgzaam, waardoor ze geweldig zijn voor gezinnen, maar ook voor eigenaren van atletische honden. Deze buldoggen hebben ook een langere levensduur dan andere rassen en leven tot wel 12 jaar. De Victoriaanse Bulldog is vergelijkbaar met een Engelse Bulldog, behalve dat deze hondjes werden gefokt door Engelse Bulldogs, Bull Terriers, Bullmastiffs en Staffordshire Bull Terriers te fokken om een veel gezonder ras te ontwikkelen, volgens de Animal Corner. Dat gezegd hebbende, ze zijn groter dan Engelse Bulldogs (ongeveer 17 tot 19 inch) en hebben ze een grotere snuit plus minder rimpels.

Dit betekent dat hun gezicht niet zo geperst is dat het hun ademhaling belemmert. Ze hebben vergelijkbare persoonlijkheidskenmerken als andere buldoggen, zoals super loyaal en beschermend zijn, maar heel zachtaardig en aanhankelijk. Victoriaanse Bulldogs vragen veel aandacht omdat ze kunnen lijden aan verlatingsangst, maar het zijn geen overdreven actieve honden, dus gewoon's nachts met hen kruipen is voldoende comfort. De Catahoula Bulldog is een kruising tussen de Catahoula Leopard Dog en American Bulldog, volgens DOGtime.

In tegenstelling tot sommige andere bulldog-rassen zijn ze ongelooflijk energiek en atletisch, wat betekent dat ze behoorlijk wat lichaamsbeweging nodig hebben. Deze buldoggen zijn erg intelligent, loyaal en beschermend, waardoor ze geweldige waakhonden zijn. DogTime merkt op dat je ze vaak kunt vinden in schuilplaatsen en rasspecifieke reddingsacties, en raadt over het algemeen aan om een bulldog-ras te adopteren voordat je er een koopt. De Ca de Bou werd voor het eerst geïntroduceerd op de Balearen voor de kust van Spanje in de jaren 1200, volgens Old Red English Bulldogs Kennel.

Vóór de jaren 1700 brachten de Engelsen vervolgens hun buldoggen en mastiffs over. Ca de Bous zijn rustige, speelse en vriendelijke gezinshonden, maar ze zullen je ook niet teleurstellen als waakhond dankzij hun loyale, moedige en beschermende eigenschappen. Ze hebben echter van jongs af aan socialisatie en training nodig, omdat ze oorspronkelijk werden gefokt om vechthonden te zijn. Ze hebben een korte vacht en kunnen tussen de 66 en 88 pond wegen.

Ca de Bous hebben ook een langere levensduur van maximaal 12 jaar. Hoe geweldig Amerikaanse en Engelse Bulldogs ook zijn, de Franse Bulldog is het meest populaire bulldog-achtige ras geweest. Ook bekend als de Frenchie, werden deze honden verkleind om te dienen als aantrekkelijke metgezellen die geschikt zijn voor de meeste gezinnen. Als je de term „bulldog” hoort, is dit misschien het beeld waar je als eerste aan denkt.

Hun beroemde rimpelige gezicht en gedrongen lichaam hebben overal indruk achtergelaten op hondenliefhebbers. Deze vlezige hoektanden zijn kort maar stabiel en wegen gemiddeld 50-54 pond. De levensduur van dit ras varieert van 8-10 jaar. Als gevolg van generaties van slechte fokkerij lijden ze aan meerdere gezondheidsproblemen, zoals kanker, hartfalen, allergieën, huidplooiinfecties en ademhalingsobstructies.

Velen denken dat de Engelse en Olde Engelse Bulldogge hetzelfde zijn. Dit is een combinatie van een Engelse Mastiff, Amerikaanse Bulldog, Engelse Bulldog en de Pit Bull Terrier. Als ze volgroeid zijn, wegen deze brutes tussen de 60-130 pond. De levensduur van dit ras varieert van 9-14 jaar.

In tegenstelling tot andere stierrassen blijven gezondheidsproblemen een laag risico. Het meest voorkomende probleem is heupdysplasie. Deze kleine jongens hebben een schattig aparte uitstraling, waardoor ze voor de meesten direct herkenbaar zijn. Ze zijn een van de kleinste stierenrassen met extra grote puntige oren en een gladde snuit.

Deze honden zijn compact en wegen slechts 20-28 pond als volwassenen. De levensduur van dit ras varieert van 10-14 jaar. Ze zijn vatbaar voor gezondheidsproblemen zoals allergieën, ademhalingsproblemen en oorinfecties. De American Bulldog is een grotere, slungelere toevoeging aan de stierenrassen.

Hoewel ze gelijkenissen in het gezicht vertonen, zoals de kortere neus en rimpels in het gezicht, hebben ze dunnere en langere monturen. Een volwassen Amerikaanse Bulldog weegt gemiddeld 60-120 pond. Het staan bekend als grote, gekke schoothondjes die leven om van je te houden. Amerikaanse Bulldogs zijn ook ongelooflijk dapper en klaar om te verdedigen.

Ze zijn erg dol op kinderen en kunnen goed overweg met andere dieren. Ze zijn voorzichtig met nieuwkomers, maar over het algemeen vreemdvriendelijk. Ze kunnen last hebben van gezondheidsproblemen zoals kersenoog, heupdysplasie, ACL-tranen en schildklierproblemen. Met één blik op hun intense ogen weet je dat de Alano Español zaken betekent.

Het is zeer intelligent, fysiek capabel en gemakkelijk te trainen. Ze zijn een goed gevormde hond met een gewicht tussen de 55-88 pond. De levensduur van dit ras varieert van 11-14 jaar. Ze zijn ongelooflijk resistent tegen ziekten of aandoeningen.

Hoewel ze kunnen lijden aan veel algemene problemen die elke hond zou kunnen hebben, zijn ze erg gezond. Vanwege fokproblemen van de Engelse Bulldog heeft dit ras zich voorgoed ingezet om deze complicaties voorgoed te elimineren. Ze zien er nauw op elkaar uit, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van hun Engelse neven. Volgroeid wegen ze tussen de 50-75 pond.

Ze zijn een combinatie van een Engelse Bulldog, Bull Terrier, Bull Mastiff en een Staffordshire Terrier. Deze hond heeft dezelfde happy-go-lucky persoonlijkheid, kalme instelling en zachte rollen van de Engelse Bulldog. Ze zijn ook net zo enorm aanhankelijk en emotioneel intuïtief. De levensduur van dit ras is 12-14 jaar.

Vanwege de selectieve fokkerij zijn problemen voor hen veel zeldzamer. De enige resterende zorg zijn huidgerelateerde aandoeningen, zoals allergieën en infecties. Als hybride van de Amerikaanse Bulldog en Catahoula Leopard, kreeg deze hond het beste van twee werelden. Ze staan bekend om hun vacht van vele kleuren, intens levendige ogen en aangename attitudes.

De levensduur van dit ras is 13-15 jaar. Ze zijn vatbaar voor blindheid, doofheid en heupdysplasie. Dit mooie, potige ras is winterhard en aanpasbaar. Ze zijn meestal erg goedaardig, maar kunnen een uitdaging zijn voor onervaren hondenbezitters.

Ze zijn vrij groot en wegen 55-99 pond. De levensduur van dit ras is 12-13 jaar. Ze hebben de klassieke aandoeningen van veel stierrassen, waaronder heupdysplasie, oogproblemen, doofheid en huidproblemen. Ca de Bou is een Spaanse naam die zich vertaalt naar „bulldog”.

Deze dikke, stevige krachtpatser staat bekend om zijn massieve, blokachtige kop. Ze bevinden zich in het middelgrote bereik en wegen tot 84 pond. De levensduur van dit ras is 10-12 jaar. Hoewel de gezondheid van deze hond over het algemeen een goede reputatie heeft, kunnen ze last hebben van heupdysplasie of een opgeblazen gevoel.

Dit dik geproportioneerde exemplaar is een relatief nieuw ras, dat pas in de afgelopen twintig jaar is ontstaan. Ze zijn gedrongen gebouwd met oren die naar binnen zijn bijgesneden, waardoor ze er enigszins intimiderend uitzien. Volgroeid wegen ze tussen de 70-110 pond. Hun levensduur van dit ras is 12-16 jaar.

Terwijl ze gedijen, moeten puppy's voldoende voeding krijgen. Ze zijn vatbaar voor donzen koten, wat een misvorming is in het onderste deel van het been. Deze prachtige wezens zijn het gecombineerde product van alleen bulldog-bloedlijnen. Door hun langere snuiten hebben ze minder ademhalingsproblemen.

Ze zijn ook slanker en wendbaarder dan sommige stierenrassen. Deze honden zijn middelgroot en wegen tot 60 pond als volwassenen. De levensduur van dit ras is 9-11 jaar. Hoewel ze niet bijzonder ongezond zijn, kunnen ze worstelen met ademhalings- en huidproblemen.

Deze mooie, grote honden kwamen van de nu uitgestorven oude Engelse bulldog en Mastiff. Ze zijn een vrij populair stierenras en staan bekend om hun lieve persoonlijkheden. Ze zijn fors en wegen tot 130 pond. Helaas is de levensduur van de Bullmastiff slechts 7-9 jaar, wat niet ongebruikelijk is voor een hond van deze omvang.

Ze hebben risico's op heupdysplasie, schildkliercomplicaties, huidaandoeningen en een opgeblazen gevoel. Dit knappe ras lijkt veel op de Engelse en Victoriaanse Bulldog. Niet alleen zijn hun uiterlijk vergelijkbaar, maar ze delen ook vergelijkbare persoonlijkheidskenmerken. Deze husky-hoektanden zijn klein van gestalte en wegen gemiddeld 50-78 pond.

Vanwege hun fokkerij hebben ze een verminderd aantal kwalen. Ze zijn echter vatbaar voor hittegerelateerde problemen en huidinfecties. Hoe u de geur van hondenplas uit schoenen kunt halen %26 laarzen (5 bewezen methoden) De 20 mooiste hondenrassen - een complete gids. De Australische Bulldog is een ras dat zich overal thuis lijkt te voelen.

Ze zijn over het algemeen erg knap en kunnen goed overweg met andere dieren, maar ze gedijen goed in gezinsomgevingen. Ze hebben niet eens veel ruimte nodig om gelukkig te zijn, waardoor ze een van de beste appartementshonden zijn die er zijn. Al snel verhuisden de kantmakers in Engeland naar Frankrijk en werden deze kleine buldoggen met open armen ontvangen. De Old English Bulldog kan zonder beperking werken, maar ze zijn nog steeds gevoelig voor warme en koude temperaturen.

American Bulldogs zijn dol op honden die denken dat ze kleiner zijn dan ze zijn, grote baby's die graag met andere dieren en zelfs met kinderen spelen. Welk type Bulldog u ook kiest, zorg ervoor dat u samenwerkt met een gerenommeerde fokker die hun fokbestand op de gezondheid test. Al slaagde ze er pas in 2001 in om de Olde English Bulldog te kruisen met de Engelse Bulldog. Bulldogs, zowel Amerikaans als Engels, zijn misschien wel de twee meest populaire bulldog-types buiten de Franse Bulldog.

Huizen met omheinde werven of boerderijen met grote open ruimtes zijn de beste omgeving voor een Amerikaanse Bulldog. Hoewel hij op oudere leeftijd vatbaar is voor gewrichtsproblemen, kan de Mountain Bulldog tot 12 jaar gezond leven. Helaas kunnen het kenmerkende geplette gezicht en gerimpelde voorhoofd van de Engelse Bulldog leiden tot een verscheidenheid aan gerelateerde gezondheidsproblemen. Hij gebruikte een combinatie van de Engelse Bulldogs met Bull Terriers, Staffordshire Bull Terriers en de Bullmastiffs.

Bulldogs worden geclassificeerd als Molossers, net als vele andere rassen zoals Mastiffs, Rottweilers, Duitse Doggen en Anatolische herders. De biedbare Mountain Bulldog is intelligent en relatief gemakkelijk te trainen, waardoor hij een geweldige gezinshond is die graag deelneemt aan gezinsactiviteiten, zowel thuis als onderweg. Vanwege hun verleden behouden Bulldogs nog steeds de moed en alertheid die deze honden ooit nodig hadden. .