Wat is het Britse bulldog-spel?

British Bulldog is gebaseerd op tags; Het spel is een afstammeling van traditionele achtervolgingsspellen die zijn opgenomen uit de 18e en 19e eeuw, die gedeeltelijk evolueerde naar. Naam en regelmatig gebruik · Basis spelbeschrijving · Traditionele voorgangers (18e.

Wat is het Britse bulldog-spel?

British Bulldog is gebaseerd op tags; Het spel is een afstammeling van traditionele achtervolgingsspellen die zijn opgenomen uit de 18e en 19e eeuw, die gedeeltelijk evolueerde naar. Naam en regelmatig gebruik · Basis spelbeschrijving · Traditionele voorgangers (18e. Meestal worden een of twee spelers - hoewel dit aantal in grote ruimtes hoger kan zijn - geselecteerd als de bulldogs. De buldoggen staan in het midden van het speelveld.

Alle overgebleven spelers staan aan het ene uiteinde van het gebied (thuis). Het doel van het spel is om van het ene uiteinde van het speelveld naar het andere te rennen, zonder gepakt te worden door de buldoggen. Wanneer een speler wordt betrapt, wordt hij zelf een bulldog. De winnaar is de laatste speler of spelers die 'vrij' zijn.

Elk spel bulldogs bestaat uit een reeks rondes, en het is gebruikelijk om elke keer een aantal spellen achter elkaar te spelen met verschillende buldoggen. In sommige variaties worden niet-buldoggen buldoggen als ze van een grens gaan, zoals een lijn en ze kunnen worden weggeduwd door buldoggen. Elk spel bulldogs bestaat uit een reeks rondes, en het is gebruikelijk om elke keer een aantal spellen back-to-back te spelen met verschillende bulldogs. De sterkste, meest atletische concurrenten zullen het buitengewoon moeilijk vinden om British Bulldog te winnen naarmate het aantal buldoggen groeit.

Gewoonlijk wordt een speler betrapt door ofwel door de bulldog van de grond te worden getild of te worden aangepakt en stilgehouden, terwijl de bulldog een zin uitroept (bijv. Tri-City Bulldogs De Tri City Bulldogs waren een Canadees Junior Football-team gevestigd in Coquitlam, British Columbia. Elk spel British Bulldog bestaat uit een reeks rondes, en het is gebruikelijk om elke keer een aantal spellen achter elkaar te spelen met verschillende spelers als bulldogs. De sterkste, meest atletische concurrenten zullen het buitengewoon moeilijk vinden om Britse bulldog te winnen naarmate het aantal buldoggen groeit.

In de latere stadia van het spel zullen de bulldogs groter zijn dan de resterende niet-bulldog-spelers, wat vangsten bijzonder ruw kan maken omdat veel bulldogs proberen individuele spelers te vangen.