Zal Engelse bulldog me beschermen?

Beschermend %26 Loyaal De Engelse bulldog is een zeer gedurfde hond die niet bang is om zijn mannetje te staan, en hij kan zeer beschermend zijn voor zijn baasjes en mogelijk territoriaal over zijn eigendom. Anders zou ze nooit agressief worden.

Zal Engelse bulldog me beschermen?

Beschermend %26 Loyaal De Engelse bulldog is een zeer gedurfde hond die niet bang is om zijn mannetje te staan, en hij kan zeer beschermend zijn voor zijn baasjes en mogelijk territoriaal over zijn eigendom. Anders zou ze nooit agressief worden. En zoals ik zeker weet dat de meeste bulldog-eigenaren zouden zeggen, speelt een bulldog liever met een indringer dan ze aan te vallen. Als ze voelen dat hun voedselleverancier fysiek gevaar loopt, denk ik dat dat de enige manier is om er een opkomst uit te krijgen, of helemaal niet.

Volgens de American Kennel Club zijn Engelse Bulldogs de 5e meest populaire pure rassen in de VS. Een van de andere voordelen van een Engelse bulldog is dat ze een ongelooflijk koppige hond kunnen zijn, en erg moeilijk te verplaatsen als ze er zin in hebben. Net zoals het mogelijk is dat een Engelse Bulldog wordt getraind om actiever te zijn, kunnen ze ook worden getraind om een goede waakhond te zijn. Engelse Bulldogs komen snel in je op als je aan waakhonden denkt, omdat ze een gespierd lichaam en een intimiderende aanwezigheid hebben.

Als u op zoek bent naar een waakhond voor uw gezin, kunnen Engelse buldoggen een goede keuze zijn omdat ze inherent een zeer diepe loyaliteit hebben voor hun familie en hun eigenaren, naast andere persoonlijkheidskenmerken die zich goed lenen voor een familiewaakhond. Als je een waakhond wilt die ook een geweldig familiehuisdier is, kan een Engelse Bulldog goed bij je passen. Eigenaren van Engelse Bulldogs weten snel wanneer er iemand voor de deur staat of dat er een onbekende hond in de buurt is. Elk gezin met kinderen, vooral jonge kinderen, en een Engelse Bulldog kan bevestigen dat deze honden zowel loyaal als betrouwbaar zijn.

Engelse Bulldogs werden oorspronkelijk gefokt voor stierenaas, een bloedsport waar veel vraag naar was vanaf de jaren 1200 tot het verbod in 1835.Nog twee kenmerken die zowel waakhonden als Engelse Bulldogs hebben, zijn loyaliteit en betrouwbaarheid. Alleen omdat Engelse Bulldogs enkele persoonlijkheidskenmerken en fysieke kenmerken delen met geweldige waakhonden, wil nog niet zeggen dat ze de uitdaging aangaan om een geweldige waakhond te zijn. Engelse buldoggen zijn geweldige huisdieren vanwege hun temperament, iets waar enkele van de meest populaire waakhondenrassen soms moeite mee hebben. Eigenaren die willen dat hun Engelse Bulldog een goede waakhond is, zullen waakzaam moeten zijn en het goede gedrag van hun hond moeten versterken.

Afgezien van hun reputatie op het gebied van slaap, kwijlen en snurken, kunnen de volgende functies je twee keer doen nadenken over het hebben van een Engelse Bulldog als waakhond. Of uw Engelse Bulldog agressief handelt tegenover vreemden in uw huis, hangt af van wie de vreemdeling is en de omstandigheden, evenals hoe goed ze zijn getraind. Het gewenste beschermingsniveau dat u wilt dat uw Engelse Bulldog u kan bieden, hangt sterk af van hun trainingsniveau en hun natuurlijke vaardigheden.