Zijn Engelse buldoggen duur om voor te zorgen?

De kosten van gezondheidszorg maken Bulldogs de duurste honden om te bezitten. Ze zijn vatbaar voor veel gezondheidsproblemen.

Zijn Engelse buldoggen duur om voor te zorgen?

De kosten van gezondheidszorg maken Bulldogs de duurste honden om te bezitten. Ze zijn vatbaar voor veel gezondheidsproblemen. Vraag het aan een Bulldog-eigenaar en velen van hen zouden je vertellen over verschillende gezondheidsproblemen die hun huisdieren van tijd tot tijd krijgen. Zijn er veel onderhoud nodig aan Engelse bulldogs? Ja.

De Engelse bulldog kan een hond met veel onderhoud zijn als het gaat om hun gezondheid. Ze hebben een uniek ademhalingssysteem waarbij de eigenaar goed moet letten op hoeveel lichaamsbeweging en hoe warm hun omgeving is. Kersenoog is een aandoening die vrij vaak voorkomt bij Engelse buldoggen wanneer hun ooghoek een rode, geïrriteerde en uitpuilende bult heeft die rood is. Ze kunnen ook last hebben van droge ogen.

Dagelijkse planning omvat het schoonmaken van de plooien van de ogen en huidplooien van de Engelse bulldogs en het passen in een paar korte stints natuurlijke lichaamsbeweging. Dit schema kan zo gedetailleerd zijn als de eigenaar het wil maken. Het kunnen eenvoudige herinneringen zijn in hun dagelijkse planner om de Engelse bulldog na het eten mee te nemen op een korte wandeling, gevolgd door het schoonmaken van hun huidplooien, ogen en al het andere dat nodig is. De Engelse bulldog is duur in onderhoud.

Vanwege het potentieel voor onderliggende gezondheidsproblemen kan het kostbaar zijn in de vorm van talrijke veterinaire bezoeken. Een huisdierenverzekering is een optie voor eigenaren van Engelse bulldogs om de contante kosten in verband met hun gezondheidsproblemen te helpen verminderen. Engelse Bulldogs zijn populair vanwege hun korte, gedrongen bouw, terwijl hun Amerikaanse tegenhangers bekend staan om grotere, meer atletische builds. De meeste mensen vinden het niet erg dat de prijzen hoger zijn vanwege het plezier dat ze krijgen om een Engelse bulldog-eigenaar te zijn.

De gemiddelde nestgrootte van de Engelse Bulldog is 3-4 puppy's - vergeleken met 5-6 puppy's die het gemiddelde zijn voor alle hondenrassen. Zoals u zult zien, zijn Engelse buldoggen vatbaar voor nogal wat gezondheidsproblemen, waaronder long- en hartproblemen. De Lilac Tri-kleurige Engelse Bulldog heeft meestal een chocoladebasislaag die na verloop van tijd champagne verandert vanwege de genen van de hond. Ondanks deze talrijke en uitdagende gezondheidsproblemen is de Engelse bulldog een zeer onafhankelijk en eigenzinnig hondenras.

Als de Engelse bulldog zwaarlijvig wordt, kan dit belastend zijn voor hun ademhalingssysteem, wat een reis naar de dierenarts kan rechtvaardigen. Engelse Bulldogs zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, en de duurste hondjes zijn die in zeldzame en zeer gewilde kleuren. Engelse Bulldogs zijn niet extreem actief, maar zouden nog steeds baat hebben bij een dagelijkse wandeling om ervoor te zorgen dat ze gezond blijven omdat ze vatbaarder zijn om zwaarlijvig te worden. De meeste Engelse Bulldogs moeten worden geboren via een keizersnede, nee dankzij de unieke hoofdvorm en lichaamsstructuur van deze hond die de natuurlijke geboorte moeilijk maakt.

In wezen, als u een Engelse bulldog-puppy koopt, moet u ervoor zorgen dat u klaar bent om hem zijn hele leven in de gaten te houden. De prijs van een Engelse Bulldog varieert aanzienlijk, meestal met de locatie waar u de hond koopt. Wanneer u een Engelse bulldog-puppy koopt, betaalt u zeker voor de vroege puppyverzorging die voor deze hond heeft plaatsgevonden. Er is veel vraag naar Engelse Bulldogs met zeldzame vachtkleuren, en ze kosten doorgaans veel meer dan hondjes met de gewone vachtkleuring.

Afgezien van het initiële bedrag dat nodig is om dit hondje te kopen, is de Engelse Bulldog ook vrij duur om te onderhouden. De Engelse bulldog wordt snel lid van uw familie, en deze uitgaven zullen u misschien niet storen, maar u moet zich hiervan bewust zijn.