Zijn Engelse buldoggen goede huisdieren?

Betrouwbaar en voorspelbaar, de bulldog is een geweldig familiehuisdier en liefdevol voor de meeste kinderen. Mensgericht als ras, vragen ze actief menselijke aandacht.

Zijn Engelse buldoggen goede huisdieren?

Betrouwbaar en voorspelbaar, de bulldog is een geweldig familiehuisdier en liefdevol voor de meeste kinderen. Mensgericht als ras, vragen ze actief menselijke aandacht. Ze hebben echter de moed behouden die oorspronkelijk in hen was gefokt voor stierenaas, dus ze zijn fijne waakhonden. Engelse Bulldogs zijn redelijk populair en zijn bij velen geliefd.

Geen verrassing, want ze hebben zo'n goed temperament. Zijn Engelse Bulldogs goede huisdieren? Ja, Engelse Bulldogs zijn goede huisdieren met hun vriendelijke en vaak dwaze persoonlijkheid. Als natuurlijk geboren mensenbehagers vinden ze het heerlijk om aandacht te krijgen en naast hun eigenaar te staan als metgezel, en waakhond die familie en huishouden loyaal beschermt. De Engelse bulldog verovert gemakkelijk harten met zijn knuffelige gezicht.

Een middelgrote hond, de Bulldog is kort en compact met een brede borst en een kleine achterkant. Hun grote hoofden en kisten worden omhoog gehouden door sterke benen en grote voorpoten. Bulldogs hebben grote kaken die een mooie glimlach mogelijk maken wanneer ze hijgen of opgewonden zijn, en hun onderbeet zorgt ervoor dat die grote roze tong naar buiten kan gluren als hij ontspannen is of slaapt. Voor sommigen lijken ze misschien intimiderend, maar Bulldog-eigenaren zullen snel wijzen op hun zachte, vriendelijke karakter.

Engelse Bulldogs zijn een betrouwbare, zachtaardige hond die geweldige huisdieren is en veel meer van mensen houdt dan van andere honden of dieren. Engelse Bulldogs zijn uitstekende familiegenoten. Ze zijn geweldig met kinderen en kunnen het prima doen in een huishouden met meerdere huisdieren als ze als puppy's goed worden gesocialiseerd. Ze hebben wel een iets hogere prooidrift, dus daar moet je op letten als je katten in huis hebt, en het gedrag al vroeg corrigeren.

Het is ook gebruikelijk dat alle Engelse Bulldogs een gevlekte vacht hebben, met veel verschillende kleuren tegelijk. Helaas, er zijn veel ongewenste Bulldogs en Bulldog-mixen in reddingscentra en schuilplaatsen rond de Verenigde Staten. Om de vraag te helpen beantwoorden „zijn Engelse Bulldogs goede huisdieren, laten we eens kijken naar wat basisinformatie over dit ras. De meeste Engelse Bulldogs kunnen niet veel sporten omdat ze vatbaar zijn voor ademhalingsproblemen, dus het is belangrijk dat voedsel wordt gereguleerd om de kans op obesitas te verkleinen.

Hoewel dit ras enige activiteit vereist om te voorkomen dat ze zwaarlijvig worden, zijn Engelse Bulldogs geweldige appartementshonden omdat ze ook graag rondhangen. Als u denkt dat uw gezin een kleinere hond nodig heeft, overweeg dan om naar een Franse Bulldog te kijken, omdat hun grootte kleiner is in vergelijking met een Engelse Bulldog. Bovendien betekenen deze gezondheidskenmerken dat de Engelse Bulldog een van de duurste hondenrassen wordt die er zijn. Hoewel Engelse Bulldogs ooit werden gebruikt in gruwelijke sporten zoals stierenaas, zijn ze sindsdien veel veranderd.

Hoewel dit verstandig en uitstekend advies is dat u hebt gegeven voordat iemand beslist of het een goed hondenras voor zijn gezin is, vind ik dat veel van deze adviezen ook nuttig zijn voor bestaande eigenaren, vooral om de Engelse Bulldog in goede gezondheid en gelukkig te houden. Dus, zijn Engelse Bulldogs goede huisdieren? Vanwege al hun gezondheidsproblemen veroorzaakt door onmenselijke fokpraktijken, moeten we nee zeggen. Engelse Bulldogs zijn enkelvoudig gecoat, wat betekent dat ze gedurende een heel jaar ongeveer hetzelfde bedrag zullen verliezen. De Engelse Bulldog is een hondenras dat veel gezondheidsproblemen kan hebben die regelmatig moeten worden aangepakt.

Dit betekent dat het trainen van uw Engelse Bulldog om in hun krat te blijven, nog moeilijker kan zijn dan leibandtraining. Sommige Engelse Bulldogs hebben last van een onderbeet, waardoor hun onderkaak en tanden verder uitsteken dan de bovenkant van hun kaaklijn, waardoor hun ondertanden zichtbaar worden.