Waar vinden Engelse buldoggen het leuk om geaaid te worden?

Velen houden ervan om op hun rug te rollen en hun buik te laten wrijven, en ze zullen over het algemeen zoveel genegenheid vergen als je bereid bent te geven. Breng een bulldog in je leven, en je kunt eindeloze genegenheid verwachten.

Waar vinden Engelse buldoggen het leuk om geaaid te worden?

Velen houden ervan om op hun rug te rollen en hun buik te laten wrijven, en ze zullen over het algemeen zoveel genegenheid vergen als je bereid bent te geven. Breng een bulldog in je leven, en je kunt eindeloze genegenheid verwachten. Ze houden ervan om dichtbij te blijven, je door het huis te volgen en lekker naast je te kruipen. Ze weten instinctief kinderen met geduld en passiviteit te benaderen.

Wanneer je bulldog de blikken met je sluit, ze geeft je een „visuele knuffel”. Door in je ogen te staren, toont ze vertrouwen, onderwerping en genegenheid. Tegen die tijd hadden de bijzonder schattige, gecomprimeerde gezichten van de Bulldog de harten gewonnen van het Engelse volk, dat ze bleef fokken vanwege hun uiterlijk, niet vanwege hun agressie. Volg Cascade Bulldogs op Facebook en Instagram voor wekelijkse updates, leuke foto"s en inspirerende bulldog-citaten.

Bulldogs werden naar de Verenigde Staten gebracht en een gestroomde en witte Bulldog genaamd Donald werd in 1880 in New York getoond. Knuffelen Je bulldog knuffelen kan de tegenovergestelde reactie oproepen op degene waar je op hoopt, dus let op je bulldog voor tekenen van ongemak of angst. Soms de Engelse bulldog of de Britse Bulldog genoemd, het ras is ontstaan in Engeland en heeft een bloederig verleden. Hoewel het Engelse Bulldog-ras gemakkelijk van temperament is, zijn ze niet per se onderhoudsarm.

Je Bulldog kan een tijdje zo'n spel spelen, maar dan vind je hem weer aan je zijde, tevreden om de wereld voorbij te zien gaan en gelukkig naar je op te kijken met dat gezicht waar alleen een moeder - of een toegewijde Bulldog-fan - dol op zou kunnen zijn. De huid van de Engelse bulldog is los en hangend met zware rimpels en dikke plooien op het gezicht en een keelhuid die aan de keel hangt. Niet alle Bulldogs krijgen een of meer van deze ziekten, maar het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn, zodat u op de hoogte kunt worden gehouden wanneer u fokkers interviewt en kunt weten waar u gedurende het hele leven van uw Bulldog op moet letten. De Engelse bulldog is een gespierde kleine krachtpatser wiens karakteristieke crablike waddle grote kracht, stabiliteit en kracht uitstraalt.

Beminnelijk, relaxed en toegewijd (soms tot het punt dat je koppig bent), maakt de Engelse bulldog-persoonlijkheid het een echte blauwe metgezel voor zowel drukke gezinnen als appartementsbewoners. Typisch honden met een laag uithoudingsvermogen, Engelse buldoggen hebben een lief karakter, zijn voorspelbaar, betrouwbaar en uitstekend bij kinderen en hebben slechts matige lichaamsbeweging nodig. Van zijn winsome rimpels tot zijn indrukwekkende waggelen, de Engelse bulldog heeft een lange weg afgelegd sinds zijn minder dan menselijke oorsprong als pion in de nu verboden sport van stierenaas. Hoewel ze over het algemeen goed overweg kunnen met andere huisdieren, kunnen Engelse buldoggen agressief zijn voor onbekende honden.

Genoemd naar zijn gebruik in de sport van stierenaas, lijkt de Engelse bulldog ergens voor de 13e eeuw op de Britse eilanden te zijn ontstaan. Je bulldog iets lekkers geven alleen omdat hij er bijzonder schattig uitziet of omdat je gewoon"zoooo veel van hem houdt, kan je bulldog in verwarring brengen.