Zullen Engelse buldoggen vechten?

Hoewel ze in het verleden een geschiedenis van vechten hebben, hebben fokkers de bulldog veranderd in een liefdevolle gezelschapshond. Onthoud dat buldoggen zich hyperbewust zijn van hun omgeving en hun gezin zullen beschermen en agressief zullen worden tegenover andere honden.

Zullen Engelse buldoggen vechten?

Hoewel ze in het verleden een geschiedenis van vechten hebben, hebben fokkers de bulldog veranderd in een liefdevolle gezelschapshond. Onthoud dat buldoggen zich hyperbewust zijn van hun omgeving en hun gezin zullen beschermen en agressief zullen worden tegenover andere honden. Ze kunnen reageren op onbekende bezoekers in hun huis. Ze zijn van nature agressief tegenover elkaar en beschermen hun rugzakken.

Leiders die kalm zijn, zullen het begrijpen. Uw hond moet een plaats in het peloton kunnen onderscheiden en zich blijven gedragen alsof hij agressief is tegenover anderen. Je huisdieren kunnen niet altijd met elkaar overweg. Maar als ze vechten, kan het behoorlijk hysterisch zijn.

Neem gewoon twee Engelse Bulldogs op TikTok, die viraal gingen voor rundvlees dat ze met elkaar hadden over een bal. Maar maak je geen zorgen, het werd niet te warm. Sommige mensen noemen het argument zelfs ronduit lui. De Engelse bulldog heeft eigenlijk een achtergrond als vechthond, wat het ras sterke schouders en fronsende gezichten geeft.

Engelse Bulldogs kunnen hun familie een beetje beschermen als er vreemden in de buurt zijn, en sommigen kunnen enigszins vijandig staan tegenover onbekende honden. Zoals het bovenstaande gedeelte zou kunnen suggereren, hebben Engelse Bulldogs niet veel activiteit nodig, en in feite kan alles wat krachtig is gevaarlijk zijn. Oké, geen letterlijke spraak, maar buldoggen praten graag met hun mensen, en soms kan dit verkeerd worden begrepen als grommen, vooral als ze speelgoed hebben, want buldoggen grommen ook om je uit te nodigen om te spelen. Oorspronkelijk een aanvallende vecht- en aashond, lijkt een Engelse Bulldog vandaag alsof het een lachende, dwaze, mollige hond zou kunnen zijn.

Wanneer een bulldog met een andere hond in een „vecht- of vluchtscenario” terechtkomt, kan het een heel smerig stuk zaken zijn om de bulldog de vechtoptie te laten kiezen. Een Engelse Bulldog is een kleine, middelgrote hond, en er wordt beweerd dat hij is begonnen met het werken met stieren, zoals de naam al aangeeft. Met een nogal luie instelling houden Engelse Bulldogs van lekker knuffelen en zullen ze je graag de hele dag op de bank knuffelen. Het zoeken naar een Olde Engelse fokker is een manier voor bezorgde bulldog-liefhebbers om dit vriendelijke ras te verdedigen.

En ondanks het chagrijnige gezicht van dit ras, is de Engelse Bulldog eigenlijk een heel vriendelijke, nieuwsgierige en gelukkige hond. In de loop der jaren zijn Engelse Bulldogs uitgegroeid van gladiatoren naar de bankaardappelen die mensen tegenwoordig kennen en liefhebben. De beste manier om dit gedrag te temperen, is door uw Engelse Bulldog-puppy al vroeg te socialiseren met andere honden, en hem ook naar de puppykleuterschool te brengen, zodat hij kan leren omgaan met andere honden in een gecontroleerde omgeving. Ondanks hun algemene afkeer van onbekende honden, houden sommige Engelse buldoggen van de genegenheid van anderen in het gezin.

Engelse Bulldogs zijn een betrouwbare, zachtaardige hond die geweldige huisdieren is en veel meer van mensen houdt dan van andere honden of dieren. Ga in je vrije tijd naar parken of terrasjes en maak er je missie van om je Engelse Bulldog-puppy aan zoveel mogelijk verschillende soorten mensen voor te stellen, waaronder kinderen, ouderen, gehandicapten en mensen van verschillende groottes en huidtinten. Dit ras is een gezellige en lieve hond, en hoewel ze een lange geschiedenis van moed hebben, zijn de Engelse Bulldogs van vandaag veel meer geliefden dan vechters.